Skip to main content
Gratis fragt ved køb over 499 kr    Levering inden for 3-4 hverdage

Handelsbetingelser for Buketkort.dk

Buketkort ApS
Åbrinken 239
2830 Virum
TLF: +4522374157
CVR: 44371154

Betaling

Buketkort ApS modtager online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard, Mobilepay Online, Visa Electron, Google Pay og Apple Pay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, eller det virtuelle produkt er oprettet – medmindre andet er aftalt, eller fremgår af din ordre.

Reservation af beløb

Ved anvendelse af betalingskort, Debit såvel som kredit, sker en reservation af det beløb, der handles for. Dette beløb er reserveret, indtil webshoppen har behandlet og afsendt din ordre. Når ordren er afsendt, hæves pengene på kontoen. Reservationstiden afhænger af produktet/ydelsen.

Autorisering på Debit-kort

Ved Debit-kort vil du kunne se, at pengene er reserveret på din konto, og at dit rådighedsbeløb vil stå som værende mindre. Annullerer du eller webshoppen efterfølgende din ordre, så kan webshoppen ikke hæve pengene, men reservationen vil fortsat gælde i en periode. Bemærk, at kun din bank (eller kortudsteder) vil kunne ophæve reservationen.

Autorisering på kreditkort

Pengene vil først hæves fra din konto og fremgå af dit overblik, når webshoppen behandler og hæver betalingen for din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Buketkort ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Buketkort ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 2-5 dage.

Buketkort ApS afsender varer med følgende leverandører: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.


Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter, vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail hello@buketkort.dk. I meddelelsen skal der tydeligt gøres opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret og grunden hertil.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion.

Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Buketkort ApS at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Buketkort ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses maks. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Buketkort ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Buketkort ApS
Åbrinken 239, 2830 Virum
TLF: +45 22374157

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Dine oplysninger er således kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Buketkort ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Buketkort ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Buketkort ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Buketkort ApS er: Victoria Klougart Wildt

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Buketkort ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@buketkort.dk.

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://buketkort.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Buketkort ApS’s hjemmeside.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:
http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores
e-mailadresse hello@buketkort.dk

0
Din kurv
  • No products in the cart.