Skip to main content
Gratis fragt ved køb over 499 kr    Levering inden for 3-4 hverdage

To stængler, én tanke

Bag Buketkort finder du to svigerinder med en fælles drøm om en grønnere verden og en stor kærlighed til smukke blomster og en sund natur.

Rikke Lentz

… er økologisk blomsterbonde, forfatter og foredragsholder. Hun ejer virksomheden Brede Havekiosk, der dyrker og sælger økologiske buketter og frøblandinger og afholder workshops og foredrag. Rikke er forfatter til bøgerne ‘Økologiske blomster. Blomsterbondens dyrk-selv-guide’ (2020) samt ’Økologi i vasen. Blomsterbondens buket- og vaseguide’ (2023).

Du kan besøge Brede Havekiosk her

Victoria Klougart Wildt

… er helhjertet haveelsker og ejer af one-woman-biksen Ordmor. I Ordmor hjælper Victoria virksomheder og brands med kommunikation, konceptudvikling og tekstforfatning. Alle er velkomne, men kunder med grønne værdier får en forlomme i kalenderen.

Vores filosofi

Vi tror på, at gode ting tager tid.
Vi tror på, at tiden er kommet til at tage sig den tid, selv midt i en travl hverdag.
Vi tror på magien og værdien i det håndskrevne, det håndsåede og det håndplukkede.
Vi tror på vind i håret, røde kinder og jord under neglene.
Vi tror på, at alle kan bidrage til en grønnere verden – man kan for eksempel begynde at dyrke sine egne sommerbuketter.
Vi ved, at kontakten til jorden og det at dyrke blomster og planter skaber glæde helt ind i sjælen.
Vi ved, at det at være i naturen og se ting spire får mange mennesker til at sænke skuldrene. Haveterapi er en anerkendt behandlingsform til folk blandt andet med PTSD, stress og andre udfordringer. Det har Rikke i øvrigt skrevet speciale om, men det er en anden historie.

0
Din kurv
  • No products in the cart.